Jídelníček MŠ Štefánikova

  • JÍDELNÍČEK MŠ ŠTEFÁNIKOVA

     

            25.8. – 29.8.2025

               

    Pondělí   Pletýnka, sýrová mozaika, kakao, ovoce (obsahuje1,7)

                    Polévka drožďová (obsahuje 1,3,6,7,9,10,11,13)

                    Těstovinový salát s kuřecím masem, čaj (obsahuje 1,3,7)

                    Chléb, pomazánka cizrnová, mléko, zelenina (obsahuje1,7)

     

    Úterý     Cereální lupínky s mlékem, ovoce (obsahuje 1,7)

                   Polévka mrkvová s kuskusem (obsahuje 1,3,6,7,9,10,11,13)

                   Vepřový plátek na hříbkách, brambory, přízdoba, čaj (obsahuje 1)

                   Rohlík, pomazánka pažitková, bílá káva, zelenina (obsahuje1,7)

     

    Středa    Cereální rohlík, masová pěna, bílá káva, ovoce (obsahuje 1,6,7)

                   Polévka brokolicová (obsahuje 1,3,6,7,9,10,11,13)

                   Kuře na divoko, rýže, kompot, čaj (obsahuje 1)

                   Chléb, šlehané máslo, mléko, zelenina (obsahuje1,7)

     

    Čtvrtek  Vánočka, kakao, ovoce (obsahuje 1,3,7)

                   Vývar s drobením (obsahuje 1,3,6,7,9,10,11,13)

                   Fazolový guláš, chléb, čaj (obsahuje 1)

                   Pletýnka, pomazánka ze sledě, čaj, zelenina (obsahuje1,4,7)

     

    Pátek     Chléb, pomazánka z žervé sýra, mléko, zelenina (obsahuje 1,7)

                   Polévka česneková (obsahuje 1,3,6,7,9,10,11,13)

                   Sekaná pečeně, brambory, mačkané zelí, čaj (obsahuje 1,3)

                   Ovocná přesnídávka, rohlík ½ , čaj (obsahuje1)

     

                                       Změna jídelního lístku vyhrazena.

     

     

    Seznam potravinových alergenů dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

     

    1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)Podrobné složení potravin obsahujících lepek je k nahlédnutí u vedoucí ŠJ, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj, 8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů), 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamová semena a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany,  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich.

    Bližší informace o alergenech podá vedoucí školní jídelny.

              

     

    • Kontakty

      • Mateřská škola Bojkovice, příspěvková organizace, okres Uherské Hradiště
      • Školka Štefánikova:
        572 641 448
        kuchyně: 731 150 381

        Školka 1. máje:
        572 641 446
        kuchyně: 773 202 588
      • Štefánikova 830
        687 71 Bojkovice
        Czech Republic
      • 750 20 726
      • twkpfb5
      • Lenka Páralová
        msbojkovice@uhedu.cz
      • Květuše Stupňánková
        kveta.stupnankova@seznam.cz
      • 6:15 - 16:15hod
    • Přihlášení